Yves Rocher

Yves Rocher ønsker å sponse din blogg

Yves Rocher vil sponse din blogg

cherrybloomSponsetblogg.no har gleden av å tilby deg Yves Rocher som sponsor. De ønsker å gi deg et gavekort på 100 kr og en ekstra gave fra Yves rocher! I tillegg til dette ønsker de å gi dine lesere den nye parfymen «Eau de Toilette – Cherry Bloom» sammen med 20 % avslag på alt de handler.

Yves Rocher er Frankrikes største varemerke innenfor skjønnhet og kosmetikk og er et av de ledende merkene i verden. Yves Rocher har et stort utvalg av planterbaserte skjønnhetsprodukter til de alle beste prisene.

Hos Yves Rocher får du alltid:
- GRATIS FRAKT når du handler for mer enn 150,-
- 100% fornøyd eller pengene tilbake.
- 0,- i fakturaavgift.
- Alltid premier som takk for bestillingen din.

 

Slik blir du sponset av Yves Rocher

For å bli sponset av Yves Rocher må du gjennom to enkle steg. Først, skriv et innlegg om dem som beskrevet under. Så registrerer du innlegget her slik at de kan sende deg et gavekort på 100 kr sammen med den ekstra gaven. NB! 18 års aldersgrense.

 

Krav til blogginnlegg

1. Skriv om dine vårfavoritter på nettbutikken til Yves Rocher

2. Legg opp bilder av produktene sammen med trykkbare lenker til produktene. NB! Bruk denne lenken i innlegget også: http://www.yves-rocher.se/control/main?&cm_mmc=NA-_-SB-_-BL-_-YR

3. Skriv om rabattkoden YRSPRING20 slik at leserne dine får en ‘Eau de Toilette – Cherry Bloom 20 ml ′ som er avbildet her og 20% rabatt på hele kjøpet.

4. Registrer innlegget under

 

 

Denne kampanjen er nå over