WOW

logo

Vi har gleden av å presentere din nye sponsor WOW! I første omgang vil wow sponse bloggere og lesernes deres med en konkurranse. Bloggerne som skriver om konkurransen vil konkurrere om et gavekort på 1000 kr hos WOW, i tillegg til dette vil en av leserne deres motta et gavekort på 1000 kr. Denne konkurransen er spesielt lagd for medlemmer av sponsetblogg, og det vil være begrenset med plasser for både bloggere og deltakere i konkurransen (så her er det mye større sjanse for å vinne!). WOW er veldig interessert i hvordan dere bloggere vil fremme denne konkurransen på bloggen og hvis du legger mer tid i det kan det lønne seg. Hvis WOW blir imponert over hvordan du fremmer konkurransen og får flere deltakere kan det bli aktuelt med videre sponsing av akkurat din blogg.

Slik blir du med som blogger

  1.  Skriv et innlegg (eller to) om konkurransen på bloggen din. NB! Pass på at innlegget innfrir kravene beskrevet under.
  2. Registrer innlegget ditt på skjema nederst på denne siden.

Dette er konkurransen

Alle leserne deres vil være med å konkurrere om et gavekort på wow-klær for 1000 kr! Legg merke til hva som må være inkludert i innlegget for at du som blogger også kan vinne et gavekort på 1000 kr. Dere må inkludere wow-bildet som er øverst på denne siden, og ha med en lenke til konkurransesiden!

Krav

  1. Leserne dine må hovedsaklig være jenter under 18 år.
  2. Du må inkludere bildet brukt øverst på denne siden. Last ned bildet her.
  3. Du må ha med en trykkbar lenke til konkurransesiden. Adressen til konkurransesiden er http://sponsetblogg.no/wowkonkurranse
  4. Registrer innlegget på skjema du finner nederst på denne siden.

Hvis alle kravene er innfridd kan du vinne et gavekort på 1000 kr i tillegg til at leserne dine kan vinne et gavekort. Hvis du ikke ser skjema under kan det hjelpe å oppdatere siden (Windows: trykk f5-tasten). Les mer om WOW på nettsiden deres.