Miinto.no

Miinto.no ønsker å sponse din blogg! Alle som publiserer et innlegg i samsvar med kravene beskrevet nedenfor får et gavekort pålydene 100 kr du enten kan gi bort til en av leserne dine, eller beholde det selv. I tillegg til gavekortet vil også Miinto velge ut noen de ønsker å sponse videre. Miinto.no gjør det for første gang mulig for forbrukerne å shoppe moteklær direkte i Norges mest trendsettende klesbutikker. De har avtaler med 150 butikker over hele landet og fører i dag 628 merker.

Selv om du kjøper fra mange ulike butikker som har avtale med miinto.no betaler du selvfølgelig kun èn frakt. Vi er imponert over denne butikken og er stolte for å kunne presentere de som sponsor for din blogg.

Slik blir du sponset av miinto.no

  1. Skriv et innlegg som innfrir kravene beskrevet nedenfor.
  2. Registrer innlegget i skjema nederst på denne siden.
    (NB! Bruk kun skjema nedenfor for å registrere innlegget. Tar du direkte kontakt med Miinto vil du ikke få gavekort.)
  3. Du blir tilsendt gavekort på mail.

Krav til innlegg
(NB! Må innfris for å få gavekort. Les NØYE!)

Skriv en kort introduksjon om Miinto.no hvor du forklarer leserne dine hvordan konseptet til Miinto.no fungerer. Her burde du ha med at de har avtaler med over 100 motebutikker i hele landet, og er en av de få klesbutikkene på nett hvor du får tak i disse klærne. Du  betaler også kun èn frakt selv om du handler fra flere ulike butikker på Miinto.

Skriv en ønskeliste eller tips til minst tre (3) ulike produkter med bilde av produktet samt en lenke til hvert av produktene. NB! Viktig at det er trykkbare lenker. Det er også ønskelig at innlegget er relatert til en happening som skolestart, høst eller salg. Det burde være lenket til flere ulike butikker og merker, samt ulike produktkategorier som klær, sko og vesker.

Kampanjen er nå over.