Tips for å komme i gang med tradedoubler

For mange kan det være mye nytt å sette seg inn i etter å ha registrert seg som blogger hos Tradedoubler. Sponsetblogg gir deg noen tips for hvordan du enkelt kan komme i gang.

Hvis ikke du har registrert deg kan du klikke på bildet nedenfor (tipsene fortsetter lengre ned).
Hvis du er under 18 år må du registrere deg med en av dine foresattes navn.

Registrering
Etter du har fylt ut personlig informasjon som navn, adresse og alder må du oppgi bloggadressen din.

Det første feltet er hva du kaller bloggen din. F.eks. «Min blogg», deretter skal du fylle inn adressen til bloggen din på denne formen: http://******.blogg.no hvor du endrer stjernene til sin bloggadresse.

Når du er ferdig med dette og huket av for at du godtar vilkårene og at siden din ikke inneholder noe ulovlig blir du tilsendt en e-post med en lenke du må trykke på for å aktivere kontoen din.

Kategorisering av bloggen din
Når du klikker på lenken fra eposten kommer du til en side hvor du må kategorisere siden din. Trykk først på bloggadressen din til venstre og så velg en kategori. Trykk så lagre og trykk på den lille x’en i boksen.

Finn sponsorer
Du vil nå komme til forsiden. Det første du kan gjøre er å søke om en sponsor. Søk på f.eks. «La Redoute» og trykk Søk. Da finner du en lenke helt til høyre som heter «Søk på programmet».

Du vil nå motta en mail om at søknaden er sendt og du vil få en epost når din blogg er godkjent.

Etter at du har søkt på programmet ønsker du kanskje å legge inn bannere på bloggen din. Da klikker på på lenken: «Lenker og grafiske elementer» under programinnstillinger. På La Redoute er f.eks. 160×600 en fin størrelse hvis du skal ha den på siden av bloggen din. Trykk på denne størrelsen og du vil bli vist banneren. Til venstre for banneren finner du en lenke som heter «Vis kode», trykk på denne. Det vil åpne seg et nytt vindu og du kan nå kopiere koden herfra og bruke den på bloggen din.